Moška dolžina ogrlice

MOŠKA OGRLICA

  • Običajno je najmanjša dolžina moške ogrlice 45cm (18 inch), ki leži na dnu vratu povprečnega moškega. Če iščete nekoliko daljšo ogrlico je 50cm (20 inch) prava za vas, saj leži neposredno na ključnici in je najpogostejša dolžina ogrlice za moške. Najdaljša dolžina moške ogrlice je običajno 60cm (24 inch) in leži tik nad prsnico povprečnega moškega.

Izbira prave dolžine moške ogrlice

  • Tudi pri moških je najpomembnejši dejavnik pri izbiri dolžine ogrlice njihova velikost vratu. Moški morajo slediti istim smernicam za merjenje vratova tako kot ženske. Mehak šiviljski meter si tesno ovijte okoli vratu. Da bi dobili natančno meritev, mora biti meter tesno ovit okoli vratu, vendar vas ne sme dušiti. Ko poznate svojo mero vratu je dobro pravilo, da si izberete za eno velikost večjo dolžino ogrlice, kot je vaša dejanska mera. Na primer, če si izmerite obseg vratu 40cm (16 inch), je minimalna priporočena dolžina ogrlice 50cm (20 inch).
  • Najbolj univerzalna dolžina za moške je 50cm (20 inch) ali pa ogrlica, ki leži direktno na ključnici. Nekoliko daljša dolžina moške ogrlice je 55cm (22 inch) ali 60cm (24 inch) na katerih se pogosto nosijo obeski.

error: Content is protected !!