O nas

Zakaj Moirai?

  • Po Grški mitologiji so bile Moirai ali Moerae inkarnacije usode, ki so kontrolirale življensko nit vsakega smrtnika od rojstva do smrti. Boginje usode so bile samostojne, usmerjale so usodo in gledale, da bi usoda doletela vsako bitje z večnimi zakoni brez ovir. Moira je ime za eno boginjo usode.

Verjamemo…

  • …da smo mi sami kreatorji svoje usode in da imamo možnost kreirati in si polepšati svoje življenje na vsakem koraku. Pri tem nam lahko pomagajo tudi prečudoviti darovi mati narave – minerali, biseri, kamni… Le ti nam lahko pomagajo pri vseh življenskih situacijah in nam hkrati polepšajo vsak dan s svojo lepoto in njihovo čudovito energijo.

Kje smo?

  • Locirani smo med hribi, v čudoviti naravi naše lepe Slovenije. Kot že sami dobro veste so naša gorovja mlajša od ostalih po svetu in je pri nas možno dobiti le nekatere vrste mineralov in kamnov. Zato se redno udeležujemo sejmov po vsem svetu, kjer redno predstavljamo našo novo ponudbo in se srečujemo z dobavitelji, ki so dobro preverjeni saj vam le tako lahko zagotovimo kvalitetne in naravne minerale, kamne in bisere.

Od kdaj?

  • Ljubitelji mineralov smo že od mladih nog. S samim oblikovanjem in izdelovanjem nakita pa se ukvarjamo že od leta 2000. Ves nakit, ki ga izdelujemo je narejen iz naravnih mineralov, kamnov, fosilov, biserov in školjk.

Izdelava nakita?

  • Pri samem kreiranju nakita se posvečamo predvsem svojim izkušnjam, modnim trendom in pa seveda vašim željam, katerim radi prisluhnemo in jim z veseljem ustrežemo. Zato ne odlašajte in nas pokličite na 040781999 oz. nam napišite vaše želje na info@moirai.si. 

Popravila, luknjanje mineralov in kamnov…

  • Potrebujete popravilo, luknjanje mineralov in kamnov ali pa morda le samo osvežitev vašega nakita? Mi smo tu za vas, da vam pomagamo in ustrežemo vašim željam. Pišite nam na info@moirai.si  oz. nas pokličite na 040781999.

Za konec…

  • …ponudba na spletni strani se stalno ažurira in se nove izdelke dodaja tedensko. V primeru, da na spletni strani ne boste našli kar trenutno iščete oz. potrebujete nas pokličite oz. nam sporočite na info@moirai.si.

Želimo vam prijetno brskanje in nakupovanje po spletni strani!