O nas

Zakaj Moirai?

  • Po Grški mitologiji so bile Moirai ali Moerae inkarnacije usode, ki so kontrolirale življensko nit vsakega smrtnika od rojstva do smrti. Boginje usode so bile samostojne, usmerjale so usodo in gledale, da bi usoda doletela vsako bitje z večnimi zakoni brez ovir. Moira pa je ime za eno boginjo usode.

Verjamemo…

  • …, da smo vsi posebej kreatorji svoje usode in da imamo možnost kreirati in si polepšati svoje življenje. Pri tem nam lahko pomagajo tudi prečudoviti darovi mati narave – minerali, ki nam lahko pomagajo pri vseh življenskih situacijah in nam polepšajo vsak dan z svojo lepoto.

Kje smo?

  • Locirani smo med hribi, v čudoviti naravi centra Slovenije. Ker so naša gorovja bolj mlada od ostalih po svetu, je pri nas možno dobiti le nekatere vrste mineralov. Zato se redno udeležujemo sejmov po vsem svetu, kjer redno predstavljamo našo novo ponudbo in se srečujemo z našimi dobavitelji, ki so dobro preverjeni, saj vam le tako lahko zagotovimo kvalitetne in naravne minerale.

Od kdaj?

  • Ljubitelji mineralov smo že od mladih nog, z samim oblikovanjem in izdelovanjem nakita pa se ukvarjamo že od leta 2000. Ves nakit, ki ga izdelujemo je narejen iz naravnih mineralov, fosilov, biserov in školjk.

Izdelava nakita?

  • Pri samem kreiranju nakita se posvečamo predvsem svojim izkušnjam, modnim trendom in pa seveda vašim željam, katerim radi prisluhnemo in jim z veseljem tudi ustrežemo. Zato ne odlašajte in nam napišite vaše želje na info@moirai.si.

Popravila?

  • Potrebujete popravilo ali pa morda le samo osvežitev vašega nakita? Mi smo tu za vas. Izpolnite kontaktni obrazec info@moirai.si in z veseljem se bomo posvetili tudi vašemu nakitu iz mineralov, fosilov, biserov ali školjk.

Za konec…

  • … naj vam samo še sporočimo, da se ponudba stalno ažurira in se nove izdelke dodaja tedensko. V primeru, da na spletni strani ne boste našli kar trenutno iščete oz. potrebujete nam prosim sporočite na info@moirai.si.

Želimo vam prijetno brskanje in nakupovanje po naši spletni strani!

error: Content is protected !!