NIHALO

Kaj je nihalo?

 • Nihalo je predmet/obesek z vrvico. Uporablja se za pridobivanje informacij, ki jih običajna čutila ne morejo zaznati na zavestni ravni. Lahko bi improvizirali iz vsakdanjih predmetov (npr. obesek, verižica, prstan, ipd.), vendar je nihalo iz kamna najboljši zaradi njegove geometrijske oblike in frekvence, ki jo oddaja. Prav to omogoča, da je nihljaj bolj enakomeren, občutljiv in učinkovit.
 • Nihalo je kot podaljšek osebe. Pri sami uporabi lahko vpliva tako zavestno kot podzavestno in odgovor na zastavljeno vprašanje je lahko pravilno oz. nepravilno. Pobožne želje se lahko povečajo in zaradi tega je uporaba v tem primeru neučinkovita. Uporabnik mora sprejeti ukrepe za preprečevanje le tega. Premalo specifična vprašanja lahko povzročijo nesmiselne odgovore.
 • Nihalo je orodje, ki se uporablja za dostop do zavestnih in podzavestnih informacij. Lahko odgovori na naša vprašanja, nam pomaga najti izgubljene predmete in nam je v pomoč pri zdravljenju ter uravnovešanju čaker. Ker nas poveže z našim višjim jazom je pomembno imeti v mislih, da odgovori prihajajo prav od nas oz. iz nas.

Kaj premika nihalo?

 • Sama misel premika nihalo. Misel usmerja podzavest in prav tako tudi smer nihanja nihala. Podzavest uporablja možgane za pošiljanje signalov po nevroloških poteh, ki nadzorujejo mišice (trzanje) in premikajo nihalo v željeno smer. Nihala iz mineralov so narejena iz pravih kamnov. Vsebujejo energijo kamnov iz katerih so narejeni in so zato tudi najbolj primerni za prerokovanje oz. vedeževanje. Sama energija kamnov povzroči, da nam daje nihalo bolj jasen odgovor na naše vprašanje. Kamni so čista oblika energije, če so pravilno očiščeni.

Vedeževanje oz. prerokovanje

 • Vedeževalec – vedeževalka sem jaz, si ti, to smo mi vsi. Brezplačno vedeževanje pri vas doma. Vas zanima kako? Odgovor je zelo preprost – z nihalom, ki si ga izberete sami oz. z nihalom, ki izbere vas. Za vedeževanje ne potrebujete ogromno denarja oz. dobrega vedeževalca/vedeževalko. Potrebujete le nihalo in sproščen um ter dobro zastavljena vprašanja.

Kako naj izberem pravo nihalo?

 • Nihala nosijo svojo lastno vibracijo. Če vam občutek oz. intuicija pravi, da je nihalo, ki ste si ga izbrali pravo za vas, ga lahko vprašate, če želi priti domov z vami. Če nihalo reče »da«, potem je to pravo nihalo za vas. Če nihalo reče »ne«, potem ga ne kupite, saj trenutno ni primerno za vas.
 • Pri spletnem nakupu nihala lahko prosite prodajalca, da namesto vas vpraša nihalo, če je primerno za vas. Če boste nihalo kupili pri nas, vam bomo z veseljem poiskali pravo nihalo, ki ga v tem trenutku najbolj potrebujete. Kljub temu, da pri spletnem nakupu nihala ne morete dejansko prijeti, vas lahko nihalo zazna in vas popelje do pravega. Če tega ne boste zaznali, se obrnite na nas (info@moirai.si) saj vam bomo z veseljem pomagali pri nakupu vašega novega nihala (pri tem nam napišite vaše polno ime in priimek ter vaš rojstni datum in morebitno barvo, ki vas trenutno najbolj privlači). Lahko nas tudi pokličete oz. pošljete sporočilo na 040781999.
 • Pri izbiri nihala je zelo pomemben tudi kamen iz katerega je narejen, saj ima vsak kamen svojo energijo in vam lahko pomaga pri različnih vprašanjih (npr: če želite vprašati ljubezensko vprašanje potem uporabite nihalo iz Roževca; če želite vprašati duhovno vprašanje potem uporabite nihalo iz Ametista itd).

Za 40% popust na vsa nihala uporabite kodo: nih2020 (koda je veljavna do 31.12.2020 in je uporabna le za nakup nihal)

Kako uporabljam nihalo?

 • Večina nihal je na verižici ali vrvici in so zaključena z bunkico za lažjo uporabo. Uporabljate ga tako, da držite bunkico na koncu verižice s palcem in kazalcem in omogočite nihalu prosto nihanje. Nihalo držite v levi (srčni) roki. Zaradi boljšega pretoka energije naj bo roka iztegnjena. Dobro je začeti z vprašanji, ki imajo odgovor da ali ne. Prosimo upoštevajte, da ste pri uporabi nihala popolnoma prisotni in da se dobro osredotočite na vprašanje. Vprašanja naj bodo jasna in točno določena. Najbolj točne odgovore boste dobili v naravi, kjer ni motečih elementov (telefon, tv…). Pred samo uporabo nihala vam priporočamo kratko meditacijo, saj boste tako sprostili svoje telo in duha in na podlagi tega dobili bolj točne odgovore.

V kateri roki naj držim nihalo?

 • Desničarji – vaša desna roka predstavlja moško energijo in vaša leva roka žensko energijo. Nihalo držite v svoji levi roki.
 • Levičarji – vaša desna roka predstavlja žensko energijo in vaša leva roka moško energijo. Nihalo držite v svoji desni roki.

Kako dobim odgovor na zastavljeno vprašanje?

 • Ko najdete pravo nihalo za vas je najprej dobro vedeti v katero smer se nihalo obrne, da dobite odgovor da in ne. Nekatera nihala nihajo gor in dol, druga nihajo levo in desno. Zato je zelo pomembno, da pred dejansko uporabo nihala svoje nihalo dobro poznate. Ko ste se prepričali kaj pomeni da in kaj ne, potem ste pripravljeni na zastavljanje vprašanj. Najprej začnite z vprašanji, na katera poznate točen odgovor. Na ta način lahko preverite, če je nihljaj nihala pravilen.

** Navedene zdravilne in metafizične lastnosti kamnov so zbrane iz več različnih virov. Informacije so na voljo le kot storitev in ne za zdravljenje bolezni. Moirai.si ne jamči popolne veljavnosti navedenega.